Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коломийська громада передала дві вантажівки для Збройних сил України. Відео

машини для зсу Новини

Коломийська громада передала ще дві машини для Збройних сил України. Це вантажівки ГАЗ та ЗІЛ. Хоча вони й не нові, однак готові до виконання завдань на передовій. Перед відправкою автівки повністю відремонтували та оновили.

Коломийська громада від початку війни постійно активно допомагає нашим захисникам транспортними засобами. Дві вантажівки наразі підходять для наших військових. Адже у них висока прохідність: можуть їхати будь-якою дорогою та у будь-яку погоду. Одна машина була куплена за бюджетні кошти на потреби КП «Полігон Екологія». Та комунальники вирішили, що наразі вона більш необхідна на фронті, тому й вирішили туди її передати.

Друга вантажівка – це подарунок від коломийських бізнесменів. Міський голова зазначив, що і надалі разом із підприємцями передаватимуть автівки для наших захисників.

Машини наразі передали у Коломийський районний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки. Звідти їх передадуть у підрозділ, який потребує такої допомоги. А в місті вже готують нову допомогу нашим захисникам.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua