Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коломийщині вдалось передати на фронт уже 2 десятки авто. Відео

Новини

Флеш-моб, оголошений у Коломийському районі, з придбання автівок для військових – набирає обертів. Підприємці та меценати Коломийщини відгукуються на звернення голови Коломийської військової адміністрації Любомира Глушкова збирати кошти та купувати автівки для наших захисників Вітчизни. Таким чином щотижня вдається придбати та відправити для військових кілька авто.

Військові зізнаються, що під час воєнних дій автівки часто виходять із ладу. Тому кожен підрозділ потребує транспортних засобів високої прохідності. Заступник начальника Коломийського районного територіального центру комплектування Віталій Барвенський каже, що перед тим, як купувати автівку для військових необхідно із ними порадитися.

Очільник Коломийщини зізнається, що не розраховував на таку підтримку, коли оголошував флеш-моб. Однак практично всі підприємці району відгукнулися і щотижня автівки виїжджають у військові підрозділи.

5-ро меценатів на камеру не хотіли спілкуватися. Однак поза нею зізналися, що вже думають про нове авто для наших захисників.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua