Онлайн TV FM радіо FM пауза

Коломияни мають нагоду сходити в театр за “ковідну тисячу”. Відео

Новини

Українці все активніше використовують «ковідну тисячу». Згідно опитувань, найбільше її тратять на придбання книг. Тепер пенсіонери використовують цю суму ще й на придбання ліків.

Є де потратити ці кошти і в Коломиї. Наприклад, за допомогою “єПідтримки” можна придбати квиток у Коломийський обласний академічний український драматичний театр імені Озаркевича.

Заходиш до фойє Коломийського драмтеатру і одразу ж бачиш, що тут можна придбати квитки на виставу за так звану “ковідну” тисячу. Зробити це можна одразу у касі, або оплатити на сайті онлайн, розповідає головний адміністратор мистецької установи Тарас Чиборак.

Жодного дня не роздумували чи впроваджувати цю послугу у закладі, кажуть у театрі. Оскільки вважають Коломию культурно-мистецькою столицею Івано-Франківщини. Рішення було одноголосним. Тож всі охочі  можуть розраховуватися через безконтактний термінал.

А театрали вірять, що велика кількість коломиян та гостей міста над Прутом обов’язково скористаються нагодою і придбають квитки з допомогою “єПідтримки”, адже трупа навіть під час карантину працювала над оновленням репертуару і тепер готова вражати публіку.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua