Онлайн TV FM радіо FM пауза

Кількість смертей від коронавірусу в Індії перевищила 250 тисяч випадків. Відео

Новини

Кількість смертей від коронавірусу в Індії перевищила 250 тисяч випадків. 

Країна майже щодня встановлює сумні рекорди за добовими показниками перебігу епідемії. За добу від ковіду тут помирає близько чотирьох тисяч осіб. Виявляють майже 350 тисяч нових хворих.

Водночас експерти кажуть, що реальна кількість може бути в 5–10 разів більша. На думку провідного вірусолога країни, друга хвиля пандемії тут ще не досягла свого піку.

Померлих так багато, що крематорії не справляються. Деякі тіла спалюють на вулиці. Для цього використовують навіть автомобільні стоянки.

Також десятки тіл померлих вимиває на берег річки Ганг. У воду їх почали поміщати родичі, бо в низці міст закінчилися дрова для кремації.

Вірус також швидко поширюється в сільській місцевості, де лікарні зазвичай узагалі не пристосовані до лікування коронавірусних пацієнтів.

Експерти кажуть, що багато хто вмирає, так і не звернувшись до медиків. І навіть якщо лікар доступний, він не вкаже ковід причиною смерті, якщо небіжчик раніше не тестувався на коронавірус.

Багато індійців утратили роботу. Це вокзал у Бангалорі, технологічному центрі Індії. Тут ввели двотижневий локдаун. Робітники-мігранти намагаються виїхати додому.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua