Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Коломийщині збільшили кількість пунктів вакцинації. Відео

Новини

Черговий пунк вакцинації відкрили у сервісному центрі Пенсійного фонду. У цій установі, пункт запрацював невипадково, адже саме серед людей старшого віку найнижчий показник щеплень проти коронавірусу.

Коломийщина свого часу була серед лідерів захворюваності на Covid-19. Тому в місті над Прутом та інших населених пунктах почали відкривати центри вакцинації. Найбільше їх наразі у Коломиї, і тут вже щепилися двома дозами понад 21 тисяча осіб. Та, як каже заступник директора коломийського міського центру первинки Назарій Козовий, старші люди дуже повільно проходять процес вакцинації. А от відвідуючи пенсійний фонд, вони мають нагоду зробити це на місці.

Заступниця голови Коломийської РДА Любов Михайлишин зазначила, що лише 31% населення району вакциновано, а це доволі посередній результат. Наразі хворіє понад 6 600 людей, серед них 33 дітей, а 11 – ще не виповнилося і 6 років.

Тепер у Пенсійному фонді впродовж тижня можна отримати всі із доступних в Україні вакцин, запевняють лікарі, а ще кажуть, що для них тут створили дуже комфортні умови.

Керівниця сервісного центру Пенсійного фонду вважає, що відкриття такого відділення вакцинації принесе користь саме людям старшого покоління, які інколи не мають ні часу, ні змоги щепитися, а тут прийшов у питаннях пенсії і зробив дві справи одночасно.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua