Онлайн TV FM радіо FM пауза

Катехитична школа «Живе спілкування з Богом» активно розпочала новий навчальний рік

Новини

Нещодавно катехитична школа «Живе спілкування з Богом», яка діє при парафії св. Архистратига Михаїла в м. Калуш, розпочала новий навчальний рік. З ініціативи настоятеля храму о. Івана Бігуна парафіяни й учасники школи здійснили паломництво до Гошівської чудотворної ікони Божої Матері.

Про це зазначають на офіційній фейсбук-сторінці храму св. Архистратига Михаїла.

Відтак о. Іван Бігун разом із катехиткою парафії п. Христиною Глушак-Козак, дітьми катехитичної школи та їх батьками молилися Хресну дорогу на Ясній Горі у Гошеві, яку жертвували за мир в Україні, припинення війни й за українське військо.

Опісля цього група паломників вирушила до Вигоди у центр спадщини Вигодської вузькоколійки, де охочі мали змогу познайомитися з історією вузькоколійки, природою Карпат, історією краю, зокрема лісопереробного тартака. Відвідувачам центру розповіли й про життя етнічних бойків, їх культуру та традиції. Інтерактивна експозиція продемонструвала природні особливості Карпатського регіону та екосистему гір.

На завершення діти катехитичної школи разом з о. Іваном та п. Христиною вирушили у подорож карпатським трамвайчиком, де мали змогу насолодитися краєвидами Карпат, гірськими річками, водоспадом та набратися нових сил на новий навчальний рік.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua