Онлайн TV FM радіо FM пауза

“Український передзвін. Карильйон і бандура” пролунали у Кам’янець-Подільському. Відео

Новини

“Український передзвін. Карильйон і бандура” пролунали у Кам’янець-Подільському. Єдина в Україні професійна карильйоністка Ірина Рябчун разом із франківським квартетом бандуристок “Ґердан” просто неба відіграли концерт у рамках Всеукраїнського проєкту “Український передзвін. Карильйон і бандура”, який реалізовує Телерадіокомпанія «РАІ».

Вперше у середньовічній фортеці Кам’янець-Подільського лунає карильйон і бандура. Виконавці дійства – відомий на Прикарпатті квартет бандуристок «Ґердан» та єдина в Україні дипломована карильйоністка Ірина Рябчун.

Реалізовує цей унікальний проєкт Телерадіокомпанія “РАІ”. І покликаний він єднати усіх українців мистецтвом. Тож, не забули тут й про тих, хто нині захищає Україну на східному фронті. Для них в особливий спосіб лунає композиція відомої поетеси та композиторки Оксани Лиховид  «Молитва до Діви Марії».

Після концерту вдячні глядачі не стримують емоцій. Тим часом організатори  дійства обіцяють й надалі дивувати дивовижним звучанням карильйону та бандури.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua