Онлайн TV FM радіо FM пауза

“Карітас” відкрив у Надвірній медичний центр «Лічниця Святого Шарбеля»

медичний центр Новини

Медичний центр заснований під егідою БО БФ “Карітас-Надвірна” та міжнародної організації Cordaid. А названа лічниця на честь святого Шарбеля – ліванського священника, відомого своєю відданістю молитві та служінню іншим.

Назву обрали для клініки не випадково. При “Карітасі-Надвірна” живе брат Петро, який створив молитовну групу до святого Шарбеля. Чудотворець за життя зцілював людей від різного роду недуг та хвороб. Святий хоч і не був лікарем, але в медицині визнається як символ милосердя та віри у видужання.

Лічниця Святого Шарбеля

Тож натхненна його прикладом команда, поклала собі за місію – надавати якісну первинну медичну допомогу на засадах доказової медицини, згідно з кращими світовими стандартами та з вірою у прихильність святого Шарбеля. Про це повідомив голова Надвірнянської громади Зіновій Андрійович:

«Відкриття “Лічниці святого Шарбеля” є важливою віхою в історії Надвірної. Завдяки широкому спектру послуг та милосердному ставленню до пацієнтів, ця клініка втілює цінності доброти, співчуття та безкорисливості, які лежать в основі християнської віри.

Персонал клініки включає висококваліфікованих лікарів та медсестер, які своїм досвідом, любов’ю та бажанням працювати на благо громади готові рвати всі стереотипи і йти до своєї мети – створити багатофункціональний простір, який концентруватиме в собі весь спектр благодійної, медичної та психосоціальної допомоги дорослим та дітям на засадах рівноправності, гендерної рівності та сталого розвитку громади.”

Карітас-Надвірна

Чин посвяти провів єпископ-помічник Коломийської Єпархії УГКЦ Петро Голіней у співслужінні з всечесними отцями Надвірнянського та Коломийського деканатів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua