Онлайн TV FM радіо FM пауза

“Карітас Івано-Франківськ” видаватиме обіди місцевим потребуючим та ВПО по сертифікатах. Відео

Новини

У їдальні благодійного фонд «Карітас Івано-Франківськ» гарячими стравами забезпечують внутрішньо переміщених осіб і місцевих потребуючих мешканців. Кухарка Романа Заровецька тут працює вже 30 років. Каже, людей, яких треба нагодувати побільшало з початком повномасштабного вторгнення. Однак, роботу налагодили і кожен день готують свіжі страви.

Відтепер обіди видаватимуть за сертифікатами. Він діятиме упродовж місяця. Таким чином, зазначає благодійниця Яна ОРищина, буде простіше налагодити роботу.

Отримати сертифікат на благодійні обіди прийшла й пані Валентина. До Івано-Франківська жінка переїхала із Запорізької області. У їдальні Карітасу пані Валентина харчується вже майже півроку. Каже, сертифікат – це впевненість в тому, що кожен день вона зможе отримати гарячу страву.  

Харчуватись у благодійній їдальні Карітасу можуть люди з інвалідністю, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, самотні люди похилого віку, вагітні, годуючі та жінки, які мають дітей до 3 років і вимушені переселенці. Для того, щоб отримувати гарячі обіди потрібні документи, які затверджують статус або пільгову категорію.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua