Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті освітяни масово отримують щеплення вакциною Pfizer. Відео

Новини

Кампанія вакцинації на Прикарпатті продовжується. Наразі щеплення масово отримують освітяни. Їх вакцинують вакциною Pfizer.

Вчитель фізкультури Василь встиг перехворіти на коронавірус. І щоб ще раз не наражати себе на небезпеку – вирішив провакцинуватись. Переконує, щеплення – це зовсім не боляче. Гірше – хворіти.

Встигла перехворіти коронавірусом і вчителька початкових класів Лілія Іванишин. Попри це жінка вакцинується, аби захистити себе та показати приклад іншим.

Педагоги постійно перебувають у зоні ризику, наголошує вчителька англійської мови Анастасія Шкварчук. Тож до початку навчального року потрібно підготуватись і зробити щеплення від коронавірусу.

Нагадаємо, освітяни отримують щеплення вакциною Pfizer. Вакцинація проходить з дотриманням всіх правил та норм. Мобільні бригади в Івано-Франківській області навчені працювати зі всіма вакцинами, у тому числі із Pfizer. Тому процес щеплення безпечний як для лікарів, так і для людей.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua