Онлайн TV FM радіо FM пауза

Калуський муніципальний театр представив нову постановку “Незламні”. Відео

Новини

Калуський муніципальний театр «Легенда» представив нову постановку «Незламні» за участю учасників АТО/ООС Калущини.

Режисером-постановником вистави була Леся Піцик, а співорганізатором проєкту – голова Спілки учасників АТО Калущини Олександр Соколовський, йдеться в сюжеті ТРК “РАІ”.

Минулоріч театр «Легенда» презентував виставу-катарсис «Монологи війни», яка також була присвячена нашим землякам, реальним людям, героям сьогодення, котрі пройшли через полум’я війни. Цього разу розповіли непрості історії та епізоди з бойового життя Івана Стратієнка з позивним «Іванич», отця Савви Дубатовка, Ігоря Гром’яка-«Хіміка», Віктора Чернеги-«Бандери», Катерини Арсені-«Василівни», Василя Музичка-«Дєда», Іллі Тітка-«Свата», Дмитра Равха-«Артиста». 

“Війна для мене почалася в червні після Майдану на горі Карачун. Господь дав бути з побратимами 95-ої ремомобільної бригади – десантниками, один з них Михайло Пилип з Калуша, також з нашими бійцями, які стали нести ім’я генерала Кульчицького, це і Григорій Кондратенко, і Сергій Родякі. Також війна з багатьма побратимами звела, і власне заради таких людей хочеться жити”, – розповів отець Савва Дубатовк, військовий капелан.

У планах “легендівців” й інші постановки за участі героїв АТО/ООС, а також є ідея написати альманах історій учасників АТО Калущини, які варті того, щоб про них говорили та їх пам’ятали.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua