Онлайн TV FM радіо FM пауза

Опинилися в критичній ситуації через карантин: калуські підприємці прийшли на сесію міської ради з переліком вимог. Відео

Новини

Не працюють промислові ринки, магазини, які торгують промисловими товарами, заклади громадського харчування, розважальні, спортивні заклади. Малий бізнес опинився в критичній ситуації, тож калуські підприємці напрацювали перелік вимог до влади, з якими прийшли на сесію міської ради.

З 26 лютого, від початку запровадження жорсткого карантину, до Калуської міської влади вже зверталися підприємці – власники магазинів, яким порадили торгувати на винос або з доставкою, та підприємці, які торгують на промисловому ринку. Міська влада, в свою чергу, посилалася на те, що не вона встановлює рівень епідемічної небезпеки і не визначає обмеження.

Звернення калуських підприємців відвезли до облдержадміністрації. Натомість депутати Калуської міської ради вирішили звернутися до Кабінету Міністрів України щодо підтримки малого і середнього бізнесу в умовах карантину, пов’язаного  із поширенням на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19. Як зазначив начальник управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський, відповідні звернення двічі приймалися виконавчим комітетом Калуської міської ради і вже є позитивні результати.

Деталі – у сюжеті:

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua