Онлайн TV FM радіо FM пауза

Калуська енергетична компанія надаватиме в місті послуги з теплопостачання. Відео

опалювальний сезон Новини

З початком нового опалювального сезону послуги з теплопостачання, водопостачання та водовідведення калушанам надаватиме нове комунальне підприємство «Калуська енергетична компанія». Відповідне рішення ухвалили депутати на позачерговій сесії Калуської міської ради. У КП «Водотеплосервіс», яке до цього часу надавало відповідні послуги, до цього часу заблоковані рахунки через борги за кредитом Світового банку, тож продовжувати свою діяльність підприємство просто не в змозі.

З метою якісного надання комунальних послуг у Калуській територіальній громаді міська рада визначила КП «Калуська енергетична компанія» виконавцем, виробником та надавачем комунальних послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, а також теплопостачання з початком опалювального сезону 2021-2022 років.

За словами директора КП Петра Шевчука, «Калуська енергетична компанія» уже на стадії завершення переговорів щодо приєднання котелень до газу.

У зв’язку з тим, що послуги з водо-, теплопостачання та водовідведення надаватиме нова компанія, будуть укладені нові договори зі споживачами, зазначив Петро Шевчук.

Серед іншого депутати внесли низку змін до програм, які фінансуються за кошти міського бюджету, підтримали два звернення до керівництва держави стосовно тарифів і пенсій, розглянули низку земельних питань.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua