Онлайн TV FM радіо FM пауза

Калущина навколішки зустріла тіло загиблого Сергія Барнича. Відео

Новини

Калущина навколішки зустріла тіло Сергія Барнича, який загинув внаслідок обстрілів російських військ 26 березня поблизу селища Шуми Донецької області.

Служив прикарпатець у складі 109-го гірсько-штурмового батальйону 10-ї гірсько-штурмової бригади. Поховають Сергія Барнича 30 березня на новому кладовищі на Алеї Слави.

26 березня поблизу селища Шуми Донецької області внаслідок обстрілів російських військ загинуло четверо українських військових, ще двоє поранені. Бойовики обстріляли українські позиції з мінометів калібру 82 мм, станкових автоматичних гранатометів і великокаліберних кулеметів. У складі 109-го гірсько-штурмового батальйону 10-ї гірсько-штурмової бригади загинув відданий патріот України, калушанин Сергій Барнич.

Сергій Барнич загинув, боронячи нашу землю на сході, тим самим, боронячи кожного з нас, наші домівки, наші сім’ї, нашу громаду та українську землю.

У грудні 2020 року з нагоди четвертої річниці 109-ого окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї ОГШБр Сергій Барнич був нагороджений грамотою Калуського міського голови та медаллю «За гідність та патріотизм».

Панахиду пам’яті за загиблим Героєм відслужили священнослужителі Калущини. 28-30 березня у Калуській міській територіальній громаді оголошено Днями жалоби. А поховають Сергія Барнича 30 березня на Алеї Слави, що на новому кладовищі на Височанці.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
12
+1
1
+1
1
rai.ua