Онлайн TV FM радіо FM пауза

Кафедра іноземних мов Прикарпатського національного університету відзначила своє 50-ліття. Відео

Новини

Викладачі, керівництво та студенти ПНУ відзначили важливу дату – 50 років з дня заснування кафедри іноземної мови. За словами завідувача кафедри англійської філології, Яківа Бистрова, вони постійно працюють над вдосконаленням програм та підвищують свою кваліфікацію, щоб забезпечити студентам якісне навчання.

«Кафедра англійської філології, не зважаючи на свій вік, завжди популярна і оновлюється. Тому що ми не стоїмо на місці, наші викладачі вже в силу певних обставин міжнародної діяльності гнучко підлаштовуються під потреби студентів. Вони повністю поглинуті у процес інтернаціоналізації освітнього процесу».

Зокрема для студентів організовують розмовні клуби, вебінари та відкриті лекції, каже третьокурсниця Марта. Також, завдяки якісному освітньому процесу під час навчання студенти вже мають змогу працювати по спеціальності. До прикладу, студентка Вероніка, будучи на 4 курсі, паралельно є вчителем англійської мови.

Кафедра іноземної мови це не лише про кваліфікованих викладачів та успішних студентів, каже проректорка Валентина Якубів, адже в них працюють й науковці, що постійно впроваджують нові програми та проєкти:

«Сьогодні кафедра англійської філології – це не просто викладачі. які дають добрі базові знання, але це і науковці, які розвивають наукову діяльність. реалізовують нові цікаві проєкти і мають контакти з науковцями з усього світу».

На пленарне засідання з нагоди відзначення 50-ліття кафедри іноземної мови, були запрошені фахівці з інших навчальних закладів, щоб обмінятися досвідом та поспілкуватися з студентами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua