Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківський обласний перинатальний центр отримав VAC-апарати. Відео

Новини

Гуманітарна допомога пологовим будинкам. Івано-Франківський обласний перинатальний центр отримав від доброчинців важливе обладнання. Йдеться про два VAC-апарати. Вони, розповідає директор закладу Юрій Павлушинський, призначені для проведення вакуумної терапії у післяопераційному періоді.

Досі, каже медик, такого обладання у перинатальному центрі не було. Проте випадки, в яких воно б знадобилось  – траплялись. Тож тепер лікування проходитиме швидше та якісніше.

Гуманітарну підтримку від благодійників отримав й міський перинатальний центр. Цьому закладу передали багатофункціональні ліжка та комплекти меблів для облаштування п’яти палат у гінекологічному відділенні і відпочинкової зони.

Це вже не перша допомога Прикарпаттю від благодійників Фундації Дім Рональда МакДональда. Заступниця голови Івано-Франківської ОВА Людмила Сірко пригадує, що усе почалось із продуктових наборів. Та нині потреби дещо змінились.

Загалом прикарпатським лікувальним закладам доброчинці передадуть 13 VAC-апаратів, багатофункціональні ліжка і комплекти меблів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua