Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківський міський пологовий будинок активно оновлюється. Відео

Новини

Масштабне оновлення затіяли у  міському перинатальному центрі. Уже тривають ремонтні роботи по переплануванню палат спільного перебування матері та дитини. Водночас пологовий змінює застаріле обладнання на новітні апарати. Один із них, для штучної вентиляції легень новонароджених вдалося отримати завдяки роботі гуманітарної організації «Step-in Україна». 

Ще один сучасний апарат для операційної купили українці, які проживають у Лондоні. Спеціальну камеру придбали за підтримки працівників Європейського банку реконструкції та розвитку.

Нове обладнання для міського перинатального центру, каже його директорка Марія Бойко – це ще один крок до якіснішого надання медичних послуг.

Міські лікувальні заклади повинні вийти на конкурентно здатний рівень із приватними, впевнений міський голова Руслан Марцінків. Завдання на сьогодні, каже – попри важкі часи в Україні, не дати занепасти, а навпаки розвинути наші лікарні до сучасного рівня.

Також у міському пологовому очікують на рентгенапарат, який місто закупило ще минулого року. Він є переносний, а тому лікарі зможуть використовувати для діагностики різних захворювань вагітних і породіль. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua