Онлайн TV FM радіо FM пауза

Посолка Канади в Україні відвідала обласну дитячу клінічну лікарню в Івано-Франківську. Відео

Новини

В рамках офіційного візиту на Прикарпаття Івано-Франківську обласну дитячу клінічну лікарню відвідала Надзвичайна і Повноважна Посолка Канади в Україні Лариса Галадза. Дипломатка поспілкувалася з керівництвом закладу про подальшу співпрацю.

Спочатку Надзвичайний і Повноважний Посол Канади в Україні Лариса Галадза оглянула  відділення лікарні  – серед них онкогематологічне. Саме  це відділення потребує капітального ремонту і оновлення  обладнання. Зокрема, наркозного апарату.

Генеральний директор ОДКЛ Тарас Мельник каже,  онкогематологічне відділення потребує кардинальних змін і це  є пріоритетним питанням. Адже діти мають отримувати медичну допомогу  у відповідних умовах

Після огляду лікарні Надзвичайна і Повноважна Посолка  Канади в Україні Лариса Галадза  була приємно вражена злагодженою рооботою медколективу й запевнила їх у подальшій  співпраці.

До слова, це вже   не перша  співпраця обласної дитячої лікарні  з міжнародними партнерами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua