Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківські таеквондисти здобули чотири золота та срібло на чемпіонаті Європи. Відео

Новини

Івано-Франківські таеквондисти здобули призові місця на чемпіонаті Європи з таеквон-до у Хорватії. За підсумками чемпіонату збірна команда України посіла третє загальнокомандне місце серед юніорів із-поміж 30 країн-учасників.

Одразу два золота на змаганнях здобув Артур Кузьмін. Привезла золото й Кіра Чепіс. Розповідає, перед боєм хвилювалась через невдалий попередній досвід. Тоді через помилку не змогла здобути медалі. Та цього разу все вийшло.

Тимофій Матвійчук на чемпіонаті завоював срібло. Каже, друге місце посів через помилку суддів, які нарахували бали супернику після зупинки поєдинку. Однак, своїм виступом спортсмен задоволений.

Головний тренер збірної України Олег Соловей пишається своїми підопічними. Каже, попри важкі поєдинки спортсмени продемонстрували бойовий дух та жагу до перемоги.

Також за підсумками чемпіонату збірна команда України посіла третє загальнокомандне місце серед юніорів із-поміж 30 країн-учасників.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua