Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківська громада готується до опалювального сезону. Відео

Новини

Івано-Франківська громада готується до опалювального сезону, який, як прогнозують експерти, через війну буде чи не найскладнішим за всю історію. У теплокомуненерго кажуть, на підприємстві підготовку розпочали ще навесні. З 10 квітня були проведені поточні ремонти 19 котелень та 14 теплових пунктів.

Окрім того, підприємством проведені роботи по заміні мереж теплопостачання у ліцеї №3. На вулиці Тролейбусній очищено котлоагрегат, який працює на біосировині. Однак повністю працювати без газу, каже директор теплокомуненерго, буде складно.

Вже проведені й гідравлічні випробування на магістральних мережах.

Готові до осінньо-зимового періоду й медичні заклади. Наразі проведені випробування тепломереж. Начальниця управління охорони здоров’я Марія Бойко запевняє – реанімаційні та хірургічні відділення зможуть працювати навіть у випадку проблем з електрикою. Наразі здійснюється закупівля електричних бойлерів і електрообігрівачів для лікарень.

Працюватимуть у місті й пункти обігріву. Один з них буде цілодобовим – у першій міській клінічній лікарні. На випадок надзвичайної ситуації їх забезпечать буржуйками та дровами.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua