Онлайн TV FM радіо FM пауза

Фотозони, ярмарки, акції: як Івано-Франківськ готується до відзначення Великодня. Відео

Новини

Івано-Франківськ готується до відзначення Великодня. Жителів міста просять освячувати паски у суботу, 1 травня, збиратися у невеликі групи та обов’язково бути у масках. А ще до церкви має йти одна людина з сім’ї.

 “Я люблю Івано-Франківськ” – фотозони з таким надписом вже  на днях встановлять до Великодня у середмісті, щоб  мешканці та гості міста змогли зробити красиві фотознімки і таким чином популяризували Івано-Франківськ.

Окрім фотозон, на містян чекає й смачна атракція. Зокрема, впродовж 28-30 квітня відбудеться акція “Купуємо івано-франківське – даємо роботу іванофранківцям”, а також виставки-ярмарки “Передвеликодній кошик”.

Загалом участь у ярмарку візьмуть близько 100 підприємців й очікується понад 100 тисяч гривень надходжень до бюджету міста.

Щодо богослужінь в кафедральних соборах міста під час Великодніх свят. У п’ятницю, 30 квітня, в соборі Воскресіння Христового УГКЦ о 8:00 год виставлять Плащаницю, а перше освячення пасок відбудеться 1 травня о 16:00 годині. Освячення пасок відбуватиметься й у решті храмах міста.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua