Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківськ готується до опалювального сезону. Відео

Новини

Івано-Франківськ готується до опалювального сезону. Нагадаємо, він повинен розпочатись, коли середньодобова температура зовнішнього повітря упродовж трьох діб буде нижча восьми градусів тепла.

На носі старт опалювального сезону. Та в Івано-Франківській громаді вже знають – аварійних ситуацій не уникнути. До прикладу, у “Теплокомуненерго” скаржаться на стан котелень. А їх на балансі у підприємства 35.

Попри це, наголошує т.в.о. директора ДМП “ІФТКЕ”, усі котельні відремонтовані. На підготовку до опалювального сезону використано понад 3,5 мільйони гривень . У той же час “Теплокомуненерго”  боргує 28 мільйонів гривень. Та ще більше грошей підприємству винні мешканці.

Натомість “Івано-Фракнівськтеплоенерго” обслуговує 25% населення міста. Наразі встигли зробити реконструкцію котельні та замінили насосне обладнання.

В “Івано-Франківськгазі” нагадують бюджетним установам укласти угоди з постачальниками, аби не залишитись без блакитного палива. Проте, нещодавно представники місцевої та центральної влади разом із НАК «Нафтогаз» підписали меморандум про непідвищення рівня тарифів на опалення і гарячу воду. Він діятиме до кінця опалювального сезону 2021/2022. Та в підприємстві кажуть, про це нічого не чули.

Готові до похолодань освітні заклади та лікарні. Та роботи ще дуже багато і потрібно готуватись до аварійних ситуацій.

В Івано-Франківську опалювальний сезон стартуватиме після 17 жовтня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua