Онлайн TV FM радіо FM пауза

Юні прикарпатці влаштували свято для стареньких та самотніх. Відео

Новини

Юні прикарпатці влаштували міні-концерт для мешканців відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання. Молоді люди виконували українські пісні та читали власну поезію. А ще пригостили стареньких солодощами.

Старенькі натхненно підспівували юним талантам, у декого на очах з’явилися сльози. Ольга Дудчак у цьому пансіонаті мешкає вже майже рік. Зізнається, тут їй дуже подобається, адже, зазичай, суспільство не дбає про людей старшого віку.

Тішиться жінка й спілкуванню з молоддю і мріє, щоб їх відвідували якомога частіше.

Нині у пансіонаті мешкають й вимушені переселенці. Їх евакуювали сюди з міста Кремінна, що на Луганщині. Кажуть, що в Івано-Франківську їм добре та затишно. Однак пережиті жахіття, не виходять із голови.

Загалом у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання нині мешкає 30 людей похилого віку. Четверо з них – це внутрішньо переміщені особи.

Концерт для стареньких влаштувала франківка Катя Гасюк. Дівчина виграла конкурс, який організував Департамент молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міськради, громадська організація «Фонд волонтерів України». А також Мальтійська Служба Допомоги Івано-Франківська. Дівчина разом з друзями не планує зупинятись і хоче відвідувати стареньких якомога частіше.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua