Онлайн TV FM радіо FM пауза

Історії справжніх: в Івано-Франківську презентували книгу з розповідями захисників. Відео

Новини

Голоси людей, які з 2014 року боронять державу. В Івано-Франківському драмтеатрі презентували другу частину книги “Народні герої України: історії справжніх”. У ній зібрали 45 розповідей українських військових, волонтерів, медиків, журналістів та громадських діячів про війну.

Військова журналістка Віолетта Кіртока каже, над книгою працювали упродовж двох років. І розповідає, що ці історії дають змогу зрозуміти, що такого надзвичайного зробили люди, які були відзначені народом. І практично «почути» їх голоси.

Батьки загиблого Героя Леоніда Дергача Алевтина та Валентин розповідають, їх син поліг у бою 1 лютого 2017 року. Він отримав численні осколкові поранення внаслідок артилерійського обстрілу російсько-терористичними угрупуваннями ротного опорного пункту біля «Царської Охоти» в промзоні міста Авдіївка Донецької області. Своїм сином, кажуть, дуже пишаються. Хоча їх досі болить.

Під час презентації книги актори драмтеатру читали історії народних героїв. Кошти з продажу цього видання підуть на друк третьої частини про Захисників.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua