Онлайн TV FM радіо FM пауза

Іноземні посольства застерігають українську владу від політичних переслідувань Петра Порошенка. Відео

Новини

Світ та громадянське суспільство в Україні застерігають владу від політичних переслідувань п’ятого Президента Петра Порошенка. 

Зокрема, заяву з цього приводу зробило Посольство США в Україні. Американці наголошують на неприпустимості  політичних мотивів у цій справі.

Посол Великої Британії Мелінда Сіммонс у твіттері поставила під сумнів чесніть і прозорість розслідування.

Очільник “Української добровольчої армії” Дмитро Ярош вважає, що в умовах загрози російського вторгнення справа проти Порошенка підіграє інтересам країни-агресора.

Українські інтелектуали, які  входить до Стратегічної ради Руху опору капітуляції оприлюднили звернення із засудженням репресій влади проти лідера найбільшої опозиційної партії, а також ветеранів та волонтерів. Звернення підписали Герой України В’ячеслав Брюховецький, дипломати Володимир Василенко, Володимир Огризко, Роман Безсмертний, Данило Лубківський та інші.

Віце-Маршалок Сенату Республіки Польща Міхал Камінський наголосив: європейські партнери не розуміють, чому у ситуації щоденної загрози російського вторгнення влада України не консолідує суспільство, а займається тиском на опозицію.

«Президент Порошенко – дуже надійний партнер Заходу. Його голос, як ми чули сьогодні в Польщі, дуже важливий для захисту України, тому що президента Порошенка як визнаного лідера дуже добре приймають у західних країнах, до нього прислухаються, і його заклики чують на Заході… Люди на Заході і люди в Польщі не розуміють, що відбувається в Україні. Майже щодня виникає загроза російської агресії, і в цей же час ми чуємо, що є звинувачення і напади на президента Порошенка та інших лідерів опозицій. Сьогодні Україні потрібна єдність, а не розділення», – відначив Міхал Камінський, Віце-Маршалок польського Сенату.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua