Онлайн TV FM радіо FM пауза

Якщо Рада сьогодні забере у громад «військовий» ПДФО, захисники не побачать ні грошей, ні допомоги, – Дмитро Білоцерковець

Новини

Центральна влада все ж таки вирішила спробувати позбавити громади «військового» ПДФО. На сьогодні у Верховній Раді запланований розгляд законопроектів, якими ці кошти вже з 1 жовтня хочуть забрати з місцевих бюджетів. Йдеться про 120 млрд грн.

Результат буде очікувано сумний: ні грошей, ні допомоги. Бо ці кошти просто розчиняться в державному бюджеті. А громади вже не зможуть допомагати військовим, як раніше. У народних депутатів ще є можливість не допустити цього.

Підставою для змін оголошують збільшення фінансування сил оборони. Але насправді – це політична спроба позбавити громади коштів. Всі ж розуміють: від того, що гроші витягнуть з однієї «кишені» та перекладуть в іншу, їх більше не стане. Гроші з «військового» ПДФО громади і зараз здебільшого витрачають на безпеку і оборону, – заявив голова фракції «УДАР Віталія Кличка» у Київській міській раді Дмитро Білоцерковець.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua