Онлайн TV FM радіо FM пауза

Які виплати можуть отримати військовослужбовці Бурштинської громади. Відео

Новини

На січневій сесії Бурштинської міської ради було внесено ряд змін до Програми підтримки військовослужбовців, ветеранів, їхніх сімей та сімей зниклих безвісти, полонених. Як розповіла завідувач сектору з питань ветеранської політики відділу соціального захисту населення Бурштинської міської ради Наталя Борис, допомога в межах міських цільових програм цьогоріч дещо зросла, з’явилися й цілком нові виплати:

«Прийнята виплата у розмірі 20 тис грн військовослужбовцям, які проходять військову службу по мобілізації і призвані у 2024 році. Також прийнято виплату – 5 тис грн військовим, які знаходяться на військові службі по мобілізації, але не мають статусу УБД і не користуються державними пільгами».

Щоб отримати допомогу військовослужбовець або члени його родини повинні звернутися у сектор з питань ветиранської політики Бурштинської міської ради, написати відповідну заяву та подати необхідний перелік документів

За минулий рік у Бурштинській ТГ такою програмою скористалися понад 600 чоловік, здебільшого це були виплати на оплату житлово-комунальних послуг та лікування. Окрім фінансової допомоги, Бурштинська міська рада за запитом військовослужбовців надає й необхідну матеріальну допомогу.

Як розповів Роман Гудзь найбільше військові сьогодні потребують квадрокоптерів із нічним баченням та засобів радіоелектронної боротьби. Щоб закупити необхідне обладнання чи інші речі – потрібен перш за все офіційний запит.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua