Онлайн TV FM радіо FM пауза

Які виплати можуть отримати військовослужбовці Бурштинської громади. Відео

2 - Які виплати можуть отримати військовослужбовці Бурштинської громади. Відео - rai.ua Новини

На січневій сесії Бурштинської міської ради було внесено ряд змін до Програми підтримки військовослужбовців, ветеранів, їхніх сімей та сімей зниклих безвісти, полонених. Як розповіла завідувач сектору з питань ветеранської політики відділу соціального захисту населення Бурштинської міської ради Наталя Борис, допомога в межах міських цільових програм цьогоріч дещо зросла, з’явилися й цілком нові виплати:

«Прийнята виплата у розмірі 20 тис грн військовослужбовцям, які проходять військову службу по мобілізації і призвані у 2024 році. Також прийнято виплату – 5 тис грн військовим, які знаходяться на військові службі по мобілізації, але не мають статусу УБД і не користуються державними пільгами».

Щоб отримати допомогу військовослужбовець або члени його родини повинні звернутися у сектор з питань ветиранської політики Бурштинської міської ради, написати відповідну заяву та подати необхідний перелік документів

За минулий рік у Бурштинській ТГ такою програмою скористалися понад 600 чоловік, здебільшого це були виплати на оплату житлово-комунальних послуг та лікування. Окрім фінансової допомоги, Бурштинська міська рада за запитом військовослужбовців надає й необхідну матеріальну допомогу.

Як розповів Роман Гудзь найбільше військові сьогодні потребують квадрокоптерів із нічним баченням та засобів радіоелектронної боротьби. Щоб закупити необхідне обладнання чи інші речі – потрібен перш за все офіційний запит.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua