Онлайн TV FM радіо FM пауза

Які питання найбільше хвилюють мешканців Івано-Франківської громади. Відео

У перший понеділок місяця голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків провів прийом громадян. Вже вдруге до мера завітали жителі села Цуцилів. Люди зібрали підписи за приєднання села до Івано-Франківської громади. 

Оскільки процес приєднання Цуцилова до Івано-Франківська через війну може затягнутися, активісти села просять бодай співпраці між головами Переріслянської та Франківської громади. Мешканець села Тарас Гуменюк каже, що вже нині хотіли би впроваджувати в себе напрацьовані в Івано-Франківську механізми.

А от голова ОСББ «Затишок-6» Оксана Болгаченко прийшла до очільника громади із проблемним міжбудинковим проїздом на Хоткевича 44Г. Жінка розповідає, що через забудову мікрорайону, вантажівки постійно розбивають дорогу. Окрім того, голова ОСББ просить облаштувати дитячий майданчик. Каже, молодих сімей з дітками багато, а бавитись малюкам ніде.

Голова гаражного кооперативу №15, що на Тролейбусній 42, Наталія Максимова прийшла на прийом до голови з давньою проблемою. Розповідає, гаражі підтоплює дощова каналізація. Раніше вони перемогли у програмі «Бюджет участі» і отримали кошти на реконструкцію дощової каналізації. Втім кошти «з’їла» інфляція. Відтак, проблема не зникла.

Прийом громадян тривав близько 4-ьох годин. За цей час Руслан Марцінків прийняв понад півсотні людей. Очільник громади впевнений, у воєнний час ще важливіше чути і вирішувати проблеми мешканців.

Нагадуємо, прийом громадян відбувається першого понеділка кожного місяця. Щоб потрапити на особисту зустріч з головою громади, необхідно попередньо записатися.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua