Онлайн TV FM радіо FM пауза

Які подарунки підготували для учасників G7 в Італії. Відео

Новини

Лідери «Великої сімки», які зібралися на саміт в італійському регіоні Апулія, отримають унікальні подарунки. Їх створює компанія, яка робить акцент на якості та ручній роботі. 

У центрі Рима розташована майстерня Мауріціо Таларіко — висококласного майстра з виробництва краваток. Саме його прем’єр-міністр Італії Джорджа Мелоні обрала як постачальника подарунків для лідерів «Великої сімки», які мають відвідати саміт в Апулії.

«Прем’єр-міністрам-чоловікам подаруємо срібні запонки, виготовлені за моїм дизайном. На опакованні буде написано “Таларіко для ‘Великої сімки’”. Для жінок-прем’єрів та дружин прем’єрів-чоловіків підготували сумки-шопери. Цю сумку я створив приблизно півтора року тому. Вона має успіх», – розповідає Мауріціо Таларіко, власник магазину.

А членам делегацій подарують відомі краватки Talarico.

«Усі наші краватки випускаємо обмеженим тиражем: максимум три–чотири екземпляри одного дизайну, тож це величезний обсяг виробництва. Аби ще більше відчути, що цей виріб ручної роботи, я винайшов і запатентував стрічку у вигляді літери Х на звороті краватки, яку можна робити виключно вручну», – пояснює Мауріціо Таларіко, власник магазину.

Компанія раніше співпрацювала з італійським урядом. Її часто обирали постачальником подарунків під час спеціальних заходів.

У 2017 році колишній прем’єр-міністр Паоло Джентілоні обрав краватки та шарфи Talarico як подарунки до саміту G7 у Таорміні.

«Зараз ми представляємо один із небагатьох італійських брендів, які досі виробляють на рукодільному рівні. Невелика кількість — висока якість», – наголошує Мауріціо Таларіко, власник магазину.

Компанію засновано в 1999 році. Її вважають еталоном моди не тільки в Італії, а й за кордоном. Краватки цієї фірми носили відомі діячі світової політики, як-от: Джордж Буш, Барак Обама, Дональд Трамп, Педро Санчес та Сіндзо Абе.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua