Онлайн TV FM радіо FM пауза

Як у Бурштині відзначили 469-річчя міста

Новини

Бурштину 469. Цьогорічний день народження вже вдруге проходить в час війни, тому святкування мало благодійний характер. Під час презентації старостинських округів громади проходив доброчинний ярмарок, а після нього благодійний аукціон. Всі кошти виручені з цих заходів спрямують на потреби ЗСУ.

Автомобілі та квадрокоптери – це необхідність, яка коштує дорого, тривалість їх існування часто коротка, проте це інструменти, які допомагають захисниками у боротьбі з рашистами. Тому завжди є необхідність збирати кошти для купівлі транспортних засобів і не тільки.

На святкуванні демонстрували культуру, традиції та кухню. Під час презентації старостинських округів теж збирали кошти на потреби армії. Зокрема, деякі округи створили платні фотозони в українському стилі – виручені кошти теж спрямують на потреби збройних сил.

Одночасно з презентацією старостинських округів проходив і ярмарок народних умільців на підтримку ЗСУ. На святкуванні можна було купити одноразові душі для захисників та захисниць. Придбати щось на благодійному ярмарку – подвійна приємність, – каже пані Ярослава, адже і товар гарний і армії користь.

Волонтер Василь Швед каже, що нині підтримка армії не така інтенсивна як на початку війни, проте не менш важлива і життєво необхідна.

Чималу суму вдалось зібрати і на благодійному аукціоні. Розписані тубуси від снарядів, картини, вироби з дерева, прапор з підписами захисників і навіть торт – все це лоти. за які вдалось виручити більше 170 тисяч гривень.

Загалом, для підтримки наших захисників та захисниць наярмаркували близько восьми тисяч гривень, а старостинські округи Бурштинської громади зібрали майже 52 тисячі гривень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua