Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатські лікарі розповідають, як правильно засмагати. Відео

Новини

Літній сезон у розпалі і охочі «погрітися на сонці» активно вирушають на відпочинок до водойм. Проте, важливо пам’ятати, що перебування під сонячними променями має не лише позитивний вплив на організм, але й значним чином може йому зашкодити.

Медики і косметологи радять завжди використовувати на пляжі крем з SPF, який потрібно оновлювати кожні 1,5-2,5 години . Також слід обирати безпечні години для засмаги.

У деяких людей, пояснює лікар-дерматолог Олег Бейлах, сонце може викликати сонячну кропив’янку, ознаками якої може бути висип на шкірі, який з’являється через кілька хвилин після сонячного впливу.

А от косметологи кажуть, використовувати засоби захисту потрібно, як влітку так і взимку, щоб якомога довше вберегти себе від передчасного старіння. Йдучи ловити сонячні проміння, не забувайте також про головні убори, адже варто поберегти й волосся.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua