Онлайн TV FM радіо FM пауза

Як підготуватися до подорожі автобусом

Новини

Багато українців, які збираються за кордон або повертаються додому, вибирають автобуси. Це зручний спосіб швидко та з мінімальною кількістю пересадок дістатися до пункту призначення. Транспорт для міжнародних перевезень комфортний та безпечний.

Поїздка подарує задоволення, якщо підготуватися до неї заздалегідь. Якщо вас цікавить на маршрут Варшава-Модлін — Київ автобус, краще купувати квиток раніше, тоді буде можливість вибрати зручні місця. Найчастіше такими вважаються сидіння, що знаходяться у передній частині салону.

Що потрібно взяти з собою для подорожі

Перше, що має бути в кожного туриста, — документи, а саме закордонний біометричний паспорт для перетину кордону без візи. Він має бути не тільки у дорослого, але і в дитини будь-якого віку. Краще попередньо уточнити, чи можна показати при посадці на автобус електронний квиток зі смартфона — в деяких випадках його потрібно попередньо видрукувати.

У дорозі буде потреба купувати їжу, воду, сплачувати за туалет під час санітарних зупинок. Тому важливо мати з собою дрібні гроші, найкраще готівкою, адже не всюди є можливість розрахуватися карткою. Також потрібно враховувати, що температура в салоні може змінюватися залежно від часу доби. Навіть влітку вночі може бути прохолодно, тому варто взяти із собою теплий светр, кофту або плед.

Що зробити перед поїздкою для підготовки

Подорож до іншої країни триває декілька годин чи навіть добу, тому варто подбати про свій комфорт. Ось декілька корисних порад:

  • перевірте розклад, а саме час відправлення та прибуття, кількість зупинок, необхідність зміни транспорту на маршруті;
  • підготуйте всі необхідні документи, зробіть ксерокопії та покладіть їх туди, де до них можна швидко дістатися в разі потреби;
  • візьміть до ручної поклажі тільки те, що точно знадобиться під час поїздки саме в салоні автобуса;
  • одягайтеся зручно, вибирайте речі, які не обмежують рухів;
  • підготуйте книги, журнали, завантажте фільми або музику.

Переглянути рейси, доступні пропозиції та придбати квиток зручно на сайті PREXSELL.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua