Онлайн TV FM радіо FM пауза

Люди з вадами зору виготовляють картонну продукцію в Івано-Франківську

screenshot 13 6 - Люди з вадами зору виготовляють картонну продукцію в Івано-Франківську - rai.ua Новини

В Івано-Франківську працює навчально-виробниче підприємство людей з вадами зору. Тут виготовляють та реалізовують картонну продукцію. 

Раніше на підприємстві працювало понад 2 сотні незрячих, але оскільки кількість роботи та можливості реалізації знизилися, тому наразі задіяно лише 40 осіб. Проте директор підприємства зазначив, що незважаючи на невелику кількість працівників, за день вдається виконати чималий обсяг роботи.

Втім в час війни кількість людей із вадами зору суттєво збільшиться, – прогнозує директор підприємства, та наголошує на необхідності розширювати асортимент і створювати нові робочі місця на виробництві.

Пані Наталія працює тут з 15-ти років. Каже, що для неї це не просто робота, а й чудова можливість поспілкуватися з іншими людьми.

Раніше на підприємстві частково зробили благоустрій. Наразі, наголошує міський голова Руслан Марцінків, необхідно розробити план закупівлі нового обладнання для розширення асортименту.

Перед тим як картонні вироби відправити на реалізацію, кожну партію перевіряє контролер. На виробництві кажуть – якість продукції для них надважлива.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua