Онлайн TV FM радіо FM пауза

Як купити новий Айфон 15 Про: вигідна програма обміну від Apple

айфон обміняти Новини

У вересні 2023 року відбулася подія, яка давно стала звичною – презентація нового покоління Айфон. Цього року експерти та фанати зійшлися на думці, що iPhone 15 – це дійсно щось нове. Він тішить покращеними камерами, титановим корпусом, надпотужним процесором та підтримкою багатьох функцій, що не були доступні в iPhone попередніх поколінь. Два флагмани – Айфон 15 Про та iPhone 15 Pro Max повністю перевертають наше розуміння того, яким має бути смартфон топового рівня. Правда, їхня ціна є відповідною. Так, в Україні купити Айфон 15 Про можна за ціною від 53 до 78 тисяч. Втім, Apple пропонує реальні способи придбати довгоочікуваний смартфон за вигіднішою вартістю.

Як працює програма Apple Trade In

Чи можна отримати знижку на покупці Айфон 15 Про, не чекаючи на Чорну П’ятницю чи сезон новорічних розпродажів? Так, це цілком можливо. Розкажемо як обміняти свої старі гаджети на новенький Айфон 15 Про.

У кожного з нас є старі смартфони та пристрої, котрі знаходяться в цілком придатному до використання стані й навіть працюють. Що з ними робити? Викинути на смітник, продати через інтернет, чи віднести до ломбарду? Кожен з варіантів має право на життя. Але є перепона – навряд чи знайдете покупця, який запропонує адекватну ціну.

За програмою Apple Trade In старі Айфони оцінюють максимально чесно і прозоро. На прикінцеву вартість впливають наступні чинники:

  • модель – що новіший та сучасніший гаджет, то більшу знижку на Айфон 15 Про отримуєте;
  • стан – відсутність подряпин на корпусі та екрані – це можливість продати старий девайс дорожче (саме з цієї причини варто охайно ставитися до своїх смартфонів й купувати чохли);
  • нормальна робота – усі функції працюють, телефон добре заряджається, додатки запускаються, на екрані відсутні засвіти, сенсор та мультитач функціонують без гальмів;
  • комплектація – маєте оригінальне пакування, зарядний адаптер, кабель, скріпку для Сім, інструкцію, гарантійні талони й навіть чек;
  • ресурс батареї – якщо акумулятор зберіг свою ємність на 85-95 процентів, то вам запропонують вищу ціну.

Далі все просто: приносите старий Айфон до магазину авторизованого дилера Apple, або відвідуєте інтернет-магазин. Знаходите розділ Trade In, оцінюєте старий гаджет. Якщо все влаштовує, отримуєте знижку на новий Айфон 15 Про чи будь-який інший смартфон – це може бути Самсунг, Xiaomi, Моторола чи Nokia.

обміняй айфон

Обміняти iPhone 12 Pro на Айфон 15 Про: максимальний розмір знижки

iPhone 12 – це одна з найпопулярніших серій смартфонів Apple. Вони досі актуальні та поза конкуренцією. Втім, покупцю, що вже три роки користується цим смартфоном, він, ймовірно, набрид, й є бажання замінити його на щось новіше.

В магазинах офіційних дилерів Apple iPhone 12 Pro готові викупити за доволі вигідною ціною – від 16 тисяч гривень. Як розраховують вартість:

  • обсяг пам’яті – 126 чи 256 Гб;
  • колір корпусу;
  • чи всі функції працюють;
  • чи прив’язаний телефон до SIM конкретного оператора чи сімки можна змінювати без додаткових танців з бубном;
  • стан корпусу та екрану – цілий, є мікроподряпини, глибокі подряпини та потертості тощо;
  • стан батареї та комплектація.

Якщо ваш iPhone 12 Pro ідеально зберігся, максимальний розмір знижки на купівлю смартфонів із серії iPhone 15 сягатиме 22 тисяч гривень. Зазначимо, що продавець враховує також що саме збираєтесь купити, адже на деякі серії діють додаткові пропозиції – плюс декілька тисяч гривень до вартості гаджета, який принесли для обміну.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua