Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську працює майстерня із сублімаційного тиснення від ГО «Об’єднані любов’ю». Відео

screenshot 34 3 - В Івано-Франківську працює майстерня із сублімаційного тиснення від ГО «Об’єднані любов’ю». Відео - rai.ua Новини

Ще одну майстерню для творчих занять, запустили в Івано-Франківському центрі абілітації громадської організації «Об’єднані любов’ю». Йдеться про мистецтво сублімаційного тиснення.

Завдяки техніці, закупленій на грантові кошти, тут друкують та витискають різні принти на горнятках чи тканині. В останньому випадку робота пов’язана ще й із швейною майстернею. Тут майстрині шиють екоторбинки.

screenshot 35 3 - В Івано-Франківську працює майстерня із сублімаційного тиснення від ГО «Об’єднані любов’ю». Відео - rai.ua

Після пошиття, ці торбини прикрашають різними малюнками у майстерні сублімаційного тиснення. Звучить складно, але на ділі – досить легко. Потрібно відцентрувати та обрати місце, де ми хочемо розмістити свій надрукований малюнок.

screenshot 36 4 - В Івано-Франківську працює майстерня із сублімаційного тиснення від ГО «Об’єднані любов’ю». Відео - rai.ua

І буквально за 30-40 секунд нашу торбину можна діставати із апарату.

Загалом, працюючи у цій чи будь-якій іншій майстерні центру, учасники інклюзивної групи, зазначає Марія Червак, проходять абілітацію. Це є і головним завданням кожної творчої діяльності, які впроваджує ГО «Об’єднані любов’ю»  

Втілити свій задум у майстерні сублімаційного тиснення, може кожен охочий. Двері центру абілітації відкриті до співраці та дружби.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
rai.ua