Онлайн TV FM радіо FM пауза

Художники Ярема Стецик та Віталій Гоцанюк виставили свої проєкти. Відео

Новини

Йдеться про живописні твори українських Карпат художника Яреми Стецика та художній розпис стін кімнати 20-річного художника та дизайнера з Богородчанщини Віталія Гоцанюка. Митці представили проєкт “Лінійність”.

Відтак, стіни Промприладу прикрасили полотна художника Яреми Стецика. А на них він зобразив українські Карпати. Митець каже, наші гори він пише вже понад 10 років.

Іншою частиною проєкту стала уся кімната. Митці Ярема Стецик та Віталій Гоцанюк розписали її червоною та чорною фарбою. В композиції представлена цитата з приповістей Соломона, а також уривок з новели Івана Франка «Сойчине крило».

Ця кімната, до війни використовувалась як галерея, де митці представляли свої творчі проєкти.  Після повномасштабного вторгнення – цей простір перетворився у волонтерський склад, та тепер їй знайшли інше застосування.

Відвідувачі кажуть, проєкт нестандартний та дуже цікавий. Також, митці презентували експерементальні полотна Віталія Гоцанюка, зміст яких підсилює голову ідею розписаного простору. Виставка картин триватиме до 3 вересня.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua