Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Еверест не піднялася, а світлина – фотошоп: Мохнацька зустрілась із журналістами. Відео

Новини

Христина Мохнацька зустрілась із журналістами та альпіністами, щоб відповісти на усі запитання щодо її спроби сходження на Еверест. Спочатку жінка розповіла усю історію сходження, а в кінці таки зізналась – вершину не підкорила.

 Не приховуючи  хвилювання, Христина Мохнацька розпочинає зустріч із журналістами. Спочатку розповідає  історію сходження, як йшла і чому не дійшла. Основна причина несходженння, яку називає Мохнацька –  повернулася рятувати свого  шерпа.

Продовживши самостійне сходження, Мохнацька вийшла на 8789 метрів, де начебто побачила ще одне тіло. Христина стверджує, що, не дійшовши до вершини кількадесят метрів, вирішила повернутися до шерпи.

Мохнацька каже, вершину бачила, і коли спустилася  до  шерпа, якому було погано, взяла у нього рацію і повідомила в базовий табір, що вершину підкорила.

 А ось про спонсорські кошти Христина Мохнацька говорила не  охоче. Каже, хотіла звітувати виключно перед меценатами.  Але потім таки розповіла, куди і на що пішли гроші.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua