Онлайн TV FM радіо FM пауза

Хірург з Німеччини безкоштовно прооперує дітей із вродженими вадами. Відео

Новини

У шестирічного Олега рідкісна патологічна вада – опущення двох верхніх повік. Аби виправити її, дитина чекає вже на другу операцію. Від такої ж вади зовнішності страждає і дворічна Каміла. Малечі доведеться перенести аж три операції, адже, окрім опущення повік, у дівчинки є інші проблеми.

Безкоштовно оперувати цих малюків та ще майже з два десятка українських дітлахів із вродженими й набутими вадами приїхав німецький пластичний хірург Клаус Екснер. Він пліч-о-пліч з медиками восьмої львівської лікарні допомагає дітям вже не перший рік. Його візиту щоразу чекають, як порятунку.

Окрім дітей, цього разу Клаус Екснер спільно з львівськими лікарями прооперує й дорослу жінку. Їй випадково пощастило опинитись серед пацієнтів німецького хірурга.

Це вже 14-ий візит Клауса Екснера у восьму лікарню Львова. За час співпраці, спільно із німецьким хірургом, там оглянули і проконсультували шість сотень дітей, з них майже 300 прооперували. Усі операції пластичний хірург проводить безкоштовно, а кошти на його приїзд дають благодійники.

А яка ваша реакція?
+1
3
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua