Онлайн TV FM радіо FM пауза

На ремонт франківських доріг виділено 80 мільйонів гривень

Івано-Франківська ОДА на запит народного депутата Юрія Дерев’янка відзвітувала про кількість коштів, витрачених на ремонт доріг в області.

Про це повідомляє прес-служба нардепа.

“У 2015 році із державного бюджету на фінансування дорожного господарства області виділено 80 382,7 тис. грн, в тому числі на погашення кредиторської заборгованості за виконані дорожні роботи на 01.01.2015 року — 6 834,6 тис. грн., на поточний дрібний ремонт та експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування державного та місцевого значення — 73 548,1 тис. гривен”, — йдеться у відповіді міністерства.

Зокрема, в документі зазначається, що поточний дрібний ремонт проводиться на ділянках, які втратили несучу спроможність через суцільну ямковість та колійність.

Повідомляється також, що за процедурою відкритих торгів проведено закупівлю робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг. Переможцем торгів визначено ДП “Івано-Франківський облавтодор”, з яким було укладено договори на виконання підрядних робіт у 2015 році.

Нагадаємо, Юрій Дерев’янко звернувся до голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олега Гончарука з проханням надати інформацію щодо плану дій по витрачанню коштів, виділених з обласного бюджету Івано-Франківської області та Держбюджету на 2015 рік на ремонт автомобільних доріг.

Зокрема, депутат просив зазначити суми коштів, які виділені з міського бюджету та з Держбюджету; які саме види ремонтних робіт будуть виконані; які саме ділянки доріг будуть відремонтовані; коли будуть проведені тендери на виконання відповідних робіт.

Раніше Прем’єр-міністр України​ Арсеній Яценюк підтримав ініціатив​и​ ​депутатів від Прикарпаття ​спрямувати наявні 700 мільйонів гривен на ремонт дороги Львів​ — ​Рогатин—Івано-Франківськ​ — ​Коломия — Чернівці​ та додатково залучити кошти з Фонду регіонального розвитку​ — 140 млн. грн., та з місцевих бюджетів​ — 110 млн. грн.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua