Онлайн TV FM радіо FM пауза

На ярмарку вакансій презентували понад 200 вакантних посад

Гроші

В Івано-Франківську близько 50 роботодавців презентували понад 200 вакантних посад для внутрішньо переміщених українців. Долучилися, як державні виробництва, так і приватні підприємства. До прикладу, посади технічного спрямування, як для чоловіків, так і для жінок, пропонувала компанія по виготовленню кабелів.

Запрошували до служби за контрактом й представники Національної Гвардії України. Розповідають, що не важливо чи є освіта або військове звання, головне бути вмотивованим захищати свою державу.

Щоб знайти роботу на ярмарок завітало чимало внутрішньо переміщених українців. Розповідають, шукають роботу не лише за своїм фахом, а й готові навчатися чомусь новому.

Цьогоріч кількість вакансій значно збільшилась, каже директор обласного центру зайнятості Василь Цимбалюк, і це в свою чергу сприяє розвитку нашої економіки.

В час війни завдання влади не лише забезпечити внутрішньо переміщених осіб місцем проживання та харчуванням, а й працевлаштувати їх, наголошує заступниця голови ОВА, Людмила Сірко.

За даними посадовців, від початку 2023 року понад тисяча внутрішньо переміщених осіб перебувають на обліку в обласній службі зайнятості.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua