Онлайн TV FM радіо FM пауза

Мільйон гривень намагались “відмити” на відбудові моста на Прикарпатті

Обласне Управління Служби безпеки України припинило спробу розкрадання бюджетних коштів в сумі понад мільйон гривень.

Зайві гроші під час перевірки виявила Держфінінспекція у тендері на завершення будівництва моста в районі села Драгомирчани. Він з’єднує дорогу державного значення Стрий – Рівне – Чернівці – Мамалига. У 2008 році його зруйнувала повінь. Торік Служба автомобільних доріг оголосила тендер на завершення будівельних робіт. Із пропозицією понад 29 мільйонів гривень тендер виграв “Івано-Франківський облавтодор”. Про це йдеться в сюжеті ТРК “Вежа”

Натомість, в обласній Службі автомобільних доріг не розуміють, з яких причин СБУ перевіряла документацію по тендеру. І називають “зайвий мільйон” звичайним непорозумінням.

Дії працівників САДу в Службі безпеки кваліфікують як замах на привласнення державних коштів в особливо великих розмірах.

Тендер на суму 29 мільйонів гривень розірваний. Наразі Служба автомобільних доріг переглядає вартість робіт і готує новий тендер на завершення будівництва мосту. “Дорожники” сподіваються, що новий переїзд через Бистрицю Солотвинську з’явиться до кінця цього року. Щоправда, за умови безперебійного фінансування.

https://www.youtube.com/watch?v=CMMyv9lJhC8
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua