Онлайн TV FM радіо FM пауза

Голови Коломийської громади та районної військової адміністрації перевіряли медзаклади ТГ. Відео

Новини

Коломийська центральна районна лікарня, як і обласний госпіталь ветеранів війни, визнані медичними закладами для реабілітації військових. Наразі всі медустанови громади вщент заповнені пацієнтами. Тут не тільки військові, але й переселенці та місцеві мешканці міста та району.

Зі слів медиків пацієнти забезпечені усім необхідним, зокрема повноцінним харчування, і медикаментами. Перевіряв чи так все на справді голова районної військової адміністрації Любомир Глушков.

Медичні заклади Коломийської громади працюють на повну потужність. Генеральний лікар комунального некомерційного підприємства “Коломийська ЦРЛ” Андрій Кошків запевняє, що увесь персонал працює, щоб відвідувачі не відчували дискомфорту. Також стараються пацієнтів забезпечувати всім необхідним. Підтримує колегу і очільник обласного військового госпіталю.

Очільник Коломийщини також вирішив проінспектувати медичні установи міста та району. Він поспілкувався із медиками, та запевнив, що влада і надалі допомагатиме медустановам. Зустрічався керівник також із пацієнтами медзакладів. Привіз до лікарень також і гуманітарну допомогу.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua