Онлайн TV FM радіо FM пауза

Голови громад Прикарпаття давали настанови парламентарям. Відео

Новини

З ініціативи Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України відбулися загальні збори уповноважених органів місцевого самоврядування – членів АМУ на Прикарпатті та засідання регіональної платформи з політичного діалогу.

Через військову агресію російської федерації перед місцевими бюджетами в усіх регіонах України постало чимало викликів – каже голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків, тож збори уповноважених органів місцевого самоврядування допоможуть оперативно чути і вирішувати проблеми воєного часу.

Казна не проводить платежі, суттєво скоротились доходи місцевого бюджету через зупинку підприємств, не проходять капітальні видатки – з цими викликами стикнулась Коломийська громада, розповідає її очільник Богдан Станіславський.

Парламентарка Оксана Савчук у своєму виступі приділила увагу планам уряду щодо ліквідації лісгоспів та висловила чітку позицію «проти» надання контролю за всією лісовою галуззю одному підприємству «Ліси України».

На зборах було прийнято низку звернень до органів центральної влади щодо облаштування споруд цивільного захисту в закладах освіти, спрощення публічних закупівель, забезпечення опалювального сезону та недопущення створення єдиного державного унітарного комерційного підприємства «Ліси України».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua