Онлайн TV FM радіо FM пауза

Очільниця Прикарпаття провела в Городенці зустріч із ВПО та головами громад. Відео

Голова Івано-Франківської ОВА Новини

Очільниця Прикарпаття Світлана Онищук розпочала цикл відвідин громад області. Перший візит здійнила на Городенківщину. Там мала кілька зустрічей та заходів. Спочатку голова Івано-Франківської ОВА завітала на відкритття нового інклюзивно-ресурсного центру. Поспілкувалася з дітьми, батьками та персоналом. Приїхала в громаду не з порожніми руками.

Розпочався візит голови ОВА Світлани Онищук до Городенківської ТГ з покладання квітів на Алеї Слави. Разом із нею вклонилися подвигу наших воїнів і очільники району та громади.

Далі очільниця Прикарпаття завітала до нового інклюзивно-ресурсного центру. Зі слів його керівниці колись в них було невеличке приміщення яке відвідували два десятки дітей. Тепер їх понад півтори сотні.

Мати дев’ятикласника з особливими освітніми потребами Олена Шендера розповіла про випробування батьків особливих діток та подякувала працівникам центру за чуйність і професіоналізм.

Світлана Онищук наголосила, що дуже важливою і потрібною є робота з дітьми з особливими освітніми потребами.

Очільник Городенківської громади Богдан Кобилянський розповів, що міська рада всебічно підтримує Інклюзивно-ресурсний центр, адже діти, які навчаються та проводять своє дозвілля тут особливо потребують підтримки.

Для діток організували лялькову виставу, а потім вони із керівниками області, району та громади спільно розмальовували нове художнє полотно. А ще очільниця Прикарпаття зазначила, що скоро в громаду приїде новий шкільний автобус.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua