Онлайн TV FM радіо FM пауза

Голова Івано-Франківської ОДА оглянув оновлене приймальне відділення екстреної допомоги в Калуші. Відео

Новини

Голова Івано-Франківської ОДА Андрій Бойчук оглянув оновлене приймальне відділення екстреної допомоги «Калуської центральної районної лікарні». Ремонтні роботи провели у рамках президентської програми «Велике будівництво». Крім того, відділення оснастили сучасним медичним обладнанням.

Калуська ЦРЛ увійшла до списку опорних лікарень Прикарпаття, в яких повністю оновили приймальне відділення. Це стало можливим завдяки проєкту «EMERGENCY 2020», який реалізується за кошти держбюджету.

У 2020 році у рамках президентської програми «Велике будівництво» у Калуському районі завершено три об’єкти – 2 мости на суму понад 121 млн грн і важливий об’єкт на сьогодні у галузі медицини – це відділення невідкладної медичної допомоги по вул. Медичній. Кошторисна вартість об’єкта понад 3 млн“, – відзначила Оксана Канюка, заступниця голови Калуської РДА.

Основна ціль проєкту – привести всі приймальні відділення опорних медзакладів (а їх в Україні 212) до одного стандартного зовнішнього вигляду та забезпечити якісним професійним обладнанням.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua