Онлайн TV FM радіо FM пауза

Гігантський портрет Ліонеля Мессі з’явився на кукурудзяному полі в Аргентині. Відео

Новини

Портрет легендарного Ліонеля Мессі можна побачити з повітря в аргентинській провінції Кордова. Ця незвичайна картина виросла на кукурудзяному полі поруч із містечком Лос-Кондорес. Вона охоплює площу 50 гектарів.

Ідея належить місцевому інженерові-агротехнікові Карлосу Фарічеллі. Він шанувальник аргентинського футболіста. До того ж недавно Мессі привів національну збірну до перемоги на чемпіонаті світу в Катарі. Агроінженер вирішив за допомогою мистецтва віддячити спортсмену.

Карлос запрограмував посівні машини так, щоб вони сіяли певну кількість насінин. Фермери підтримали ідею агроінженера.

Ліонель Мессі — нападник клубу «Парі Сен-Жермен» і капітан збірної Аргентини. Він один із найліпших футболістів усіх часів. Йому належать титули олімпійського чемпіона, чемпіона Південної Америки та чемпіона світу. Він семиразовий володар «Золотого м’яча» й шестиразовий — «Золотої бутси».

У фіналі Кубка світу в Катарі збірна Аргентини перемогла Францію з рахунком 4:2 у серії післяматчевих пенальті. Мессі на чемпіонаті забив сім м’ячів.

https://www.youtube.com/watch?v=LFWXGUBQi_Y
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua