Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківський драмтеатр покаже культову музичну комедію «У джазі тільки дівчата». Відео

Новини

20 акторів і танцювальних номерів та понад вісім десятків костюмів. Над виставою працював режисер-постановник Назарій Панів. І це перша його робота на великій сцені.

Режисер каже, що в першу чергу, ця комедія подарує поціновувачам театрального мистецтва порцію оптимізму та позитивних емоцій.

У виставі задіяні одразу два акторські склади, а це – двадцять акторів. Відтак роль «Цукерочки» виконають Ольга Комановська та Ірина Бенюк. Зазначимо,  що в оригіналі її зіграла легендарна Мерлін Монро.

Чоловічому складу задля вистави довелось познайомитись з жіночими сукнями та підборами. Виконавець ролі Джо – Іван Бліндар зізнається, для нього це не перший такий експеримент.

А от для Юрія Вихованця, який грає Джері, справжнім викликом стало те, що для цієї ролі потрібно збрити бороду. Однак заради ролі – погодився.

Генеральний директор драмтеатру Ростислав Держипільський запевняє, ця вистава глядачам сподобається. Окрім того, задля вистави «У джазі тільки дівчата» створено 5-метровий дерев’яний проїзд, на якому й відбуватиметься дія, а ще розроблено перуки та пошито вісім десятків унікальних костюмів. Прем’єра музичної комедії відбудеться 29 та 30 вересня.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua