Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківські волонтери відновлюють будівлю колишнього Департаменту освіти для проживання ВПО. Відео

Новини

Наразі роботи ведуться у приміщенні колишнього Департаменту освіти. Після ремонту туди зможуть переїхати внутрішньо переміщені люди, для яких прихистком стали школи міста.

“Створімо разом житло для тих, хто його втратив”, –  під таким гаслом, волонтери франківського проєкту “Ко-хати” відновлюють чергову занедбану будівлю. Головна мета такої соціальної ініціативи – забезпечення комфортного проживання для вимушених переселенців.  

Наразі, каже архітекторка, там уже завершується стадія демонтажу. Роботи з відновлення ведуться щодня. Рук, кажуть волонтери, завжди не вистачає. Проте, раді, що до справи долучаються й вимушені переселенці. Зокрема ті, хто житиме тут по завершенню ремонту.  

Загалом, кажуть доброчинці, це у франківську уже третя будівля, яку відновлюють у рамках проєкту “Ко-хати”. Понад 150 вимушених перселенців, зазначає Оксана Городівська, оселяться там уже через декілька місяців.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua