Онлайн TV FM радіо FM пауза

Франківські майстрині виготовляють шкіряні ремені для ЗСУ. Відео

Новини

Міцні, зручні а головне зроблені з любов’ю. Такі шкіряні ремені, для наших Збройних сил України виготовляють франківські майстрині. Налагодили виробництво дівчата із перших днів війни. Наразі передали військовим уже понад дві сотні виробів.

Спочатку, розповідає Марта Кондрин, робили звичайні ремені зі шкіри, над якими майстерня працювала ще до війни. Але ремені для військових відрізняються від звичайних. Тепер їх тут виробляють ширшими, із міцної ремінної шкіри. І не на одну, а на дві точки.

Так, від початку повномасштабної війни дівчата безкоштовно пошили та передали для наших захисників і захисниць понад дві сотні ременів. Виготовляти їх зізнаються майстрині, фізично – досить важко. До ременя, спеціально,  розповідає співзасновниця шкіряної мануфактури, розробили й пряжку на два «язичка».

Створюють тут і ще один виріб для наших військових — чохол на малу піхотну лопату. Крім того у майстерні виготовляють і триточкові ремені. Їх можна підлаштувати під будь-який автомат.

Також, зазначають майстрині, отримали чимало фото та відео відгуків від захисників, які й розповіли про те, як використовують їхні вироби.

Наразі, франківчанки розробили ще одну цікаву шкіряну новинку — унікальний патріотичний блокнот. Серія оригінальних блокнотів – лімітована. А частину коштів з їх продажу майстрині передають українським захисникам.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua