Онлайн TV FM радіо FM пауза

Які дорожні роботи заплановані у Франківській громаді. Відео

Новини

З початку весни на дорогах Івано-Франкіської громади тривають активні роботи. Адже після зими чимало шляхів потребують ремонту. Роботи комунальники виконують як в ручну, так і за допомогою техніки.

Заплановані ремонти, встановлення й демонтаж дорожніх знаків. Зокрема, такі роботи відбудуться на Набережній, Мазепи, Бельведерській та деяких інших вулицях міста. А ще – відновлюватимуть та фарбуватимуть лавки у скверах міста. Не менше роботи й у комунальників підприємства “Благоустрій”.

Не залишились засміченими прибудинкові території. Працівники “Комфортного дому” виконали усі заплановані роботи на своїх об’єктах. Крім того, комунальники розпочали пофарбування тих дитячих майданчиків, які на балансі у підприємства.

Села громади теж повинні бути чистими та впорядкованими. В першу чергу, каже заступник директора департаменту інтеграції громад, дбають про дороги, по яких курсує комунальний транспорт. Наразі, зауважує посадовець, є кілька ділянок, де потрібно провести капітальний ремонт.

У шести селах громади 80% доріг заасфальтовані. І вони потребують постійного поточного ремонту. Тротуари є у 15 селах громади. В 11 з них –  бруковані, у чотирьох –  асфальтовані.

Велика кількість сіл подали заявки на програму “Бюджет участі”. Зокрема на асфальтування та облаштування тротуарів.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua